CURRICULUM

foto-curriculum.jpg

 

D’esquerra a dreta:
Cèlia Torres – violoncel
Núria Pujolràs – viola
Laura Gaya – violí
German Echeverri – violí

 

El Quartet Kayros neix el 20 de febrer del 2006. Està format per quatre estudiants de tercer i quart curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Els seus integrants són de Montblanc, Barcelona, Olot i Badalona. Des dels seus inicis han sigut deixebles del prestigiós Quartet Casals i també han rebut master-classes del Quartet Endellion i del Manderling Quartet.Individualment estudien amb Raquel Castro, Eva Graubin, Enrique Santiago i Michel Poulet. Compaginen els seus estudis formant part de diverses orquestres com l’Orquestra de l’ESMuC, el Conjunt XXI!, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya , la Joven Orquesta Nacional De Espanya, l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, Athenea, Camerata XXI, la Jove Orquestra de Figueres, Orquestra de Cambra de la Vall d’en Bas o l’Orquestra de Cambra de Vic on han treballat amb importants directors de l’àmbit nacional i internacional.
Des de la seva consolidació com a quartet estable han impartit concerts arreu de Catalunya: Auditori de Lleida, Teatre principal d’Olot, Església de Sant Joan les Fonts, Església de Caldes d’Estrac, Sala Palau d’Or de Sitges, Sala per a l’Espai de la Cultura de Caja Madrid a Barcelona, Festival Ribermúsica de Barcelona…
El curs passat (2007) van estrenar una obra del compositor Sergi Roca i van resultar finalistes del Concurs Internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges.
Darrerament han tocat en directe en una emissió del programa Tutto Demestres a la COMRàdio i han estat escollits per participar en l’espectacle “Tango magnètic: La màgia de Piazzolla” dins el cicle Joves Intèrprets Catalans a l’Auditori de Barcelona.

Deixa un comentari